Обединяване на кредити с iuvoHOME – предимства

Обединяването на кредити в един общ кредит има различни предимства, в зависимост от конкретната ситуация на кредитополучителя. Ето някои от възможните предимства:

1. Намаляване на общите месечни разходи:

Обединяването на кредитите ще ти помогне да намалиш общите си месечни разходи.
Ако имаш няколко кредита, това означава, че имаш задължение да плащаш няколко вноски в месеца. С всяка вноска по всеки един от отделните кредити плащаш и лихви, с което се увеличават месечните ти разходи.

Обедини кредитите си с ипотечен кредит iuvoHOME, за да намалиш месечните си разходи. По този начин ще имаш само един кредит и ще плащаш лихва само по една вноска. Вноската ти по кредита ще е по-ниска от общата вноска на всичките ти текущи кредити.

Щом изплатиш своя ипотечен кредит в избрания срок, нямаш повече задължения, а имаш възможност да сложиш в ред своите лични финанси.

2. По-нисък лихвен процент:

Благодарение на атрактивните условия на iuvoHOME, обединяването на кредитите в един по-голям кредит ще доведе до по-нисък общ лихвен процент. Ще изплащаш само един кредит и ще плащаш лихва само по него, което значително ще намали сумата за лихвите, които плащаш месечно.

3. По-лесно управление на дълга:

Да управляваш успешно финансите си е много по-лесно, когато имаш само един кредит. Не е нужно да следиш различни срокове за плащане и различни условия за всяко кредитно задължение. Не е нужно и подготвянето на сума за плащане на вноска няколко пъти в един и същи месец. Това ще намали риска от забравяне на плащане или от невъзможност за плащане.

4. Подобряване на кредитния рейтинг:

Ако управляваш обединения кредит отговорно и своевременно изплащаш вноските, това ще подобри твоя кредитен рейтинг. Поддържането на добър кредитен рейтинг може да ти помогне да получиш по-изгодни условия за бъдещо финансиране.

5. Спестяване на пари във времето:

С по-ниската вноска и по-удобен срок за връщане, обединеният кредит ще ти помогне да спестиш пари във времето, особено ако сегашните ти кредити имат високи лихвени проценти.